Betaalverkeer

Racoon-Cleaner.nl is een webshop waarbij de onderstaande betaalmogelijkheden via de betaalprovider Mollie worden aangeboden. Je kunt te allen tijde met iDeal betalen, in België met Bancontact Mister Cash.

Racoon-Cleaner.nl maakt gebruikt van een veilig en betrouwbaar online betaal platform, de zogenaamde ‘gateway’ of ‘internet kassa’.

iDeal

Heb je toegang tot internetbankieren bij ING/Postbank, Rabobank, ABN AMRO, SNSbank, Fortis, ASN, Friesland Bank, Regiobank en Triodosbank? Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren. Let op: houdt je bankpas en eventuele identificatiemethode – ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor ING/Postbank TAN of Access Key voor Fortis – bij de hand.

CreditCard

Je kunt bij ons ook betalen met je Mastercard, Visa creditcard of American Express creditcard. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server van PayPal die jouw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Ook als je geen PayPal-rekening hebt kun je probleemloos en veilig met je creditcard betalen. Na verificatie kan je bestelling direct verstuurd worden. Indien je geen PayPal-rekening hebt dan dien je in het PayPal-betalingsmenu te klikken op de blauwe knop DOORGAAN onder de tekst “Geen PayPal-rekening”.

PayPal

De bestelling kan direct betaald worden via het gerenommeerde Paypal. Je kunt bij ons veilig betalen middels Paypal account. Je dient je inloggegevens van jouw PayPal account bij de hand te houden. Heb je nog geen PayPal account dan kun je je gratis aanmelden op www.paypal.nl en direct online betalen met gebruik van je bank- of girorekening of creditcard.

BANCONTACT

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders nu online aankopen doen middels een speciale MisterCash kaart met geldige vervaldatum. De betalingen lopen via MultiSafepay. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van jouw privacy en voor een veilige transactie. Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig hun bestellingen afrekenen.

DIRECTebanking

Laat zich het best omschrijven als de versie van iDeal voor 46 miljoen europesche gebruikers. Deze vorm van betalen stelt ook de Duitstalige landen in staat om via een eigen bankomgeving te betalen.

Betaalgarant / Achteraf betalen

Met betaalgarant kun je achteraf je rekening binnen 14 dagen betalen. Bij het aanvragen van deze betaalmogelijkheid word een credibility check uitgevoerd. Bij akkoord kun je gebruik maken van deze betalingsmogelijkheid. Voor jou is het de meest veilige manier van betalen. Je kunt zelf kiezen wanneer je binnen de gestelde termijn wilt betalen. Het grote voordeel voor jou is dat je betaalt als je het product in goede handen hebt ontvangen. Betaalgarant is veiliger en eenvoudiger dan ”onder rembours”. Er word niet aan de deur afgerekend, en het is eenvoudig om te betalen, je hoeft geen bankpas en bankreader te gebruiken.

Onze social community

Service Hotline

Telefonische ondersteuning en advies:

+31 (0) 50 544 53 46

 

Veilig en betrouwbaar

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

You have Successfully Subscribed!