Over ons

Racoon Cleaning Products Group
Een sterk team – jonge, wilde en creatieve “Coons” en oude, ervaren “Hands”!
Een dynamisch en competent team bestaande uit internationale detailers, tuningprofessionals, chemici, designers, scouts en marketingexperts!

Racoon, het nieuwe succesvolle premium merk wereldwijd! We bieden een effectief en compleet Car + Bike-assortiment met nieuwe reinigings- en onderhoudsproducten, wassen, kitten, coatings, poetsmiddelen en accessoires – momenteel ongeveer 50 verschillende producten, maar ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid en is ook milieuvriendelijk geoptimaliseerd!

Racoon Premium Products worden alleen ontwikkeld met de beste en meest innovatieve grondstoffen, uitvoerig intern getest onder laboratoriumomstandigheden, maar ook in de praktijk en exclusief geproduceerd in Duitsland – 100% Made in Germany!

Racoon, een bedrijf dat ook verantwoordelijkheid neemt omdat we elke dag werken om onze ecologische voetafdruk te verkleinen! Tegenwoordig zijn veel van onze effectieve autoverzorgings- en schoonmaakproducten al milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, de verpakking recyclebaar en geheel of gedeeltelijk gerecycled! Door de herbruikbaarheid van onze hoogwaardige flessen en sproeikoppen kunt ook u helpen het milieu te beschermen!

Onze social community

Service Hotline

Telefonische ondersteuning en advies:

+31 (0) 50 544 53 46

 

Veilig en betrouwbaar

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

You have Successfully Subscribed!